Coronaregler

Guideline træning Sanderum Boldklub (Corona tid) pr. 14/06/2021

Følgende retningslinier er gældende for al træning indtil andet meldes ud:

Før træning

Spillere og trænere med symptomer på COVID-19 skal blive hjemme.

Omklædningsrum er atter delvist åbne for omklædning, men der må kun være en spiller pr. 4 m2. Der må således maksimalt være 4 personer i hvert omklædningsrum. Arealkravet sænkes til 2 m2 den 1. august og bortfalder den 1. september. Antallet af personer må ikke overstige 500.

Kun træneren har adgang til boldrum og skal alene tage bolde og kegler ud.

Der vælges et sæt bolde og kegler, som kun må bruges af den enkelte gruppe.

Der må gerne benyttes overtræksveste, såfremt de vaskes efter hver træning. Der må ikke undervejs skiftes overtræksveste. Vedr. vask – se ”Efter træning”

Der må max være 500 personer på anlægget.

Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre og skal stå med 2 meters mellemrum.

Alle spillere og trænere vasker hænder/spritter hænder af, inden de går til træning.

Under træning

Der skal så vidt mulig holdes 2 meters afstand til hinanden under hele træningen og ved samlinger. Spil med fysisk kontakt kan dog tillades, såfremt der er ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger, særligt vedrørende hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte.

Der opfordres fortsat til at minimere direkte fysisk kontakt. Det anbefales at hovedstød begrænses mest muligt.

Under træning er det kun den ansvarlige, der må flytte kegler og mål.

Det anbefales at boldkontakt med hænderne begrænses mest muligt. Målmanden skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning.

Efter træning

Alle forlader træningen lige efter den er slut.

Træneren vasker alle rekvisitter af med vand og sæbe. Træner/Leder putter overtræksvest i en pose, brug handsker, og er ansvarlig for vask af overtræksveste. Overtræksveste vaskes ved 40 grader (da de ikke kan tåle vask ved 60 grader. Alternativt kan der uddeles en overtræksvest pr spiller, som de efter træning tager med hjem, og får vasket til næste træning. Træneren skal forud have informeret forældrene om at vestene skal vaskes ved 40 grader inden næste træning. Kan dette ikke overholdes, bør I undgå at benytte overtræksveste.

Seniorspillernes træningstøj bliver vasket i klubhuset, men kun såfremt det brugte tøj bliver lagt i de opstillede kurve.

Klubhuset er igen åbent for servering. Mundbind er ikke længere påkrævet.

Hvis en spiller eller en leder får symptomer på sygdom, og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette.

Ved tvivl om håndtering af reglerne kan I kontakte Mads Hemmingsen, M: 5126 0626

Guidelines for afvikling af kampe og stævner (opdateret den 14.06.2021)

Afvikling af turneringskampe og stævner

Ved afvikling af turneringskampe eller stævner gælder samme regler som ved træning, fraset reglerne om hovedstød og indkast. Der må nu atter være tilskuere til kamp og stævner, men det samlede antal personer omkring en kamp må ikke overstige 500 personer inkl. spillere, trænere, dommer og tilskuere.

Hilsepligten før og efter kampen er afskaffet under Covid-19.

Husk at fortælle udeholdene om restriktioner i forhold til omklædnings- og badefaciliteter:

Omklædningsrum er atter delvist åbne for omklædning, men der må kun være en spiller pr. 4 m2. Der må således maksimalt være 4 personer i hvert omklædningsrum. Arealkravet sænkes til 2 m2 pr. 1. august og bortfalder den 1. september.