Dommer til træningskampe

I det omfang det er muligt, brug klubbens egne dommere.

Bestilling af dommere

Dommere og evt. liniedommere skal bestilles senest 8 dage før kampens afvikling, men gerne før idet dommerne påsættes efter devisen "først til mølle".

Bestilling af dommere kan kun ske elektronisk via KlubOffice - kontakt din klubs kampfordeler.

Såfremt vi ikke har dommer(e) til rådighed til at dømme kampen, vil dette blive meddelt senest dagen før kampens afvikling. Sker pr. mail.

Hvis I ændrer/flytter eller aflyser en kamp, er det jeres pligt at meddele den/de ansatte dommer/e dette.
Kan den/de ikke flytte med, er det jeres pligt at finde en anden.
Dette skal efterfølgende meddeles os af hensyn til afregningen.
Bliver kampen aflyst, og I har sendt afbud til dommeren/liniedommerne, skal vi også have besked om dette, så vi ikke foretager afregning.

Afregning
Dommerhonorar m.v. opkræves via central dommerafregning.
Udover honorar pålægges hver kamp et gebyr på kr. 40,- (pr. dommer).
Hjemmeholdet opkræves den samlede udgift.

Der er kommet nye dommerhonorar til hjemme kampe:
Senior og serie 5 = 175,- kr.
U19, U17, U15 og U13 = 150,- kr.
U12 = 130,- kr.

Til kamp og stævner for U5 til og med U11:
Trænere skal selv finde dommere.

Hjælp os

Hvis du skulle være dommer uden tilknytning til Sanderum Boldklub, og gerne vil dømme kampe for Sanderum Boldklub er du meget velkommen til at kontakte  Sanderum Boldklub