Det Faglige Hus giver en hånd

image Det Faglige Hus giver en hånd

Det Faglige Hus giver en hånd

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder du dig ind i Det Faglige Hus, og oplyser du på indmeldelsen, hvilken klub du ønsker at støtte, så sender  Det Faglige Hus 1.000 kr. af sted, når du har betalt dit første kontingent.

Sådan bliver du medlem

Har din klub, dit hold eller forening en aftale med os, skal du blot udfylde indmeldelsen og huske at vælge "Min klub sponsorat", når du bliver spurgt om, hvor du har hørt om Det Faglige Hus. Herefter skal du skrive navnet på din klub   bemærkningsfeltet.

Meget mere end 1.000 kr.

Der er ingen grænser for, hvor stort et sponsorat din klub kan få.

Du skal bare sprede budskabet om, at alle, der melder sig ind i Det Faglige Hus, er med til at støtte klubben med 1.000 kr. Er I fx 5 personer der bliver medlem, giver det 5.000 kr. til jeres klub.