Menu

Nyt fra Ungdomsafdelingen – Februar 2020

image Nyt fra Ungdomsafdelingen – Februar 2020
13. februar 2020 kl. 20:25

Nyt fra Ungdomsafdelingen – Februar 2020

Kære Alle 

Tiden løber – og den løber stærkt. Kalenderen visser allerede nu den 7. februar, og de første turneringskampe i de fælles rækker med DBU Jylland og DBU Fyn starter om tre uger.Aktiviteten på kunstgræsbanen stiger dag for dag, og det er dejligt at opleve den summen af aktiviteter, som begynder at vende tilbage efter den mørke vinter periode. 

Forældemøder

Der har det sidste stykke tid været afholdt forældremøder på mange af klubbens årgange. Jeg synes, det har været fantastisk givtigt, at Sanderum Boldklub kunne komme lidt ”ud over rampen” og fortælle lidt om klubben. Men bedst af alt, har været Jeres tilbagemeldinger og gode råd, som der virkelig sættes pris på. Mange ting har vi nok ”bare taget for givet”, da bestyrelsen og jeg har været her mange år.   

Tusind tak for Jeres input 

Ære være hans minde

Fornylig modtog klubben den nedtrykkende meddelelse, at den tidligere formand Gunnar Jørgensen ikke længere var blandt os. Gunnar Jørgensens formandsperiode ligger mange år tilbage. Gunnar Jørgensens familie er stadig aktive i Sanderum Boldklub. Hans søn Jacob var gennem mange år træner i SBs daværende pigeafdeling. Svigerdatteren Trine er stadig en aktiv ildsjæl i klubben, bl.a. på U12 og til Fodboldens Dag. Begge børnebørn har også spillet fodbold i Sanderum. 

I denne tid går tankerne til Gunnar Jørgensens familie. 

Ære være Gunnar Jørgensens minde. 

Velkommen

Klubben byder velkommen til to nye Børnetrænere. For de mindste på U5-U7 er Jacob tiltrådt. Hos de lidt større på U8 er Kenneth Ilkjær Kroghsøe blevet en del af trænerteamet.  Velkommen til Jer begge

Kampplaner fra 21/2

De hold som spiller turneringskampe hvortil DBU Fyn påsætter dommere, kan se foreløbige spilledatoer og tidspunkter fra fredag den 21/2. Skulle der være eventuelle ønsker om flytninger, så kontakt undertegnede inden 28/2 

Intet værtsskab for Øens Hold Cup 27. til 29. marts

Det bliver ikke Sanderum Boldklub, som bliver en af værterne for Øens Hold Cup i perioden fredag 27. marts til søndag den 29. marts. 

Ledige kunstgræstider 27/3 til 29/3

Da der ikke afvikles ØHC, er der masser af ledige tider på kunsten i ovennævnte periode. 

 

Med venlig hilsen

John Emil Johansen

Børne- og Ungdomskonsulent

Sanderum Boldklub