Over 250 medlemmer har betalt kontingent til tiden.

26. februar 2020 kl. 19:55

MEN , desværre betyder det at ca.40 medlemmer stadig mangler at betale , i alt 40.000kr. !

D. 3. feb. 2020 var der frist for at betale kontingent til Sanderum Boldklub . 250 medlemmer havde fundet vej til netbanken eller har PBS  - tak for det.

Det betyder desværre også at ca. 40 medlemmer stadig mangler at betale kontingent. Medlemmer i restance "koster" klubben dyrt og en masse tid.

Så hjælp os med at få betalt kontingent i en fart, så vi kan bruge tiden på at udvikle klubben.

# Ved udmeldelse efter den 01.02 og 01.08, betales fuldt kontingent for den kommende periode. Man kan først blive udmeldt når en evt. skyldig restance er indbetalt.

# Såfremt man ønsker at melde sig ud af klubben ,eller på anden måde ikke deltager i træningen / kampe, udbetales der ikke kontingent tilbage, da kontingent betales for hele halvåret .

# Vi fremsender 1 rykker, inden en spiller udelukkes fra træning og kampe. Det betyder, at en spiller i restance ikke kan spille eller træne før restancen er betalt.
Klubben er altid positivt indstillet med hensyn til medlemmernes eventuelle finansielle problemer, og vi kan altid finde en alternativ betalingsplan, men en ting er sikkert ....

Ingen betaling = Ingen kampe eller træning.