Klubhuset

image Klubhuset i Sanderum Boldklub

Klubhuset
Vores klubhus er delvist eget af kommunen og klubben selv.
I Cafeteriet vil de altid være behjælpelig med henvisning til trænere, bestyrelse eller ungdomsudvalg.
Og det er også her, at I er velkommen til at købe sodavand, slik, is og mad efter træning.

Klubbens telefon 66 17 21 75 er åben i Cafeteriets åbningstid.
Det betyder, at du ikke altid kan komme igennem på denne telefon. Har du brug for at komme i kontakt med en træner eller andet af klubbens personale, henviser vi til listen over kontakter som findes via dette link: Kontakt os

Måltider
Når Cafeteriet er åbent – er det en regel, at maden skal købes i huset. Modsat er I meget velkomne til selv at medbringe maden, hvis Cafeteriet er lukket.

Rengøring
Husk at når I har brugt Klubhuset skal det afleveres i samme stand, som I modtog det – det er en meget simpel regel.

Kontaktperson
I kan kontakte Tony Joyce på tlf. 61 65 89 46 eller på sanderumdk@hotmail.dk, hvis holdene vil låne klubhuset.