Menu

Kåringer i SB 2014-2015

image

 

Kåringer til 80 års Jubilæet / Fodboldens dag 6. Juni 2015

I forbindelse med årets kåringer på Fodboldens Dag/80 års jubilæum, skrev trænerne følgende om årets spillere.

 

Årets spiller U5

Alle U5: flotteste indsats

Det er super flot som man kan udvikle sig i en alder fra 4-5 år med stor fokus på "leg med bold", to gange træning om ugen er der stort fremmøde til træning, såvel som til  stævner. Tak til drengene for den flotte indsats, samt forældre for deres store støtte.

"Stor udvikling"

Du er bevis for at udvikling kan komme fra dag til anden, med en super flot indstilling og udvikling kommer man rigtig langt rigtig flot gået

Årets Spiller: Elias Andersen.

"Stort engagement og passion"

Du er bevis på hvor der er vilje er der vej. Han startede som 3 årig og den dag idag lever han med en bold ved sine fødder, møder op til alt med stor glæde for fodbold.

Årets Spiller: Oliver Mørk

 

Årets spiller U6

Alle U6: flotteste indsats

En utrolig flot sæson for vores U 6 drenge, vi er gået stort set ubesejrede i gennem hele sæsonen, dette viser der er en utrolig flot indstilling over hele linjen, inklusiv de talrige forældre som altid er med på sidelinjen.

"Engagement og god kammerat"

Du er en god kammerat, glad og engageret dreng, der har været igennem en stor udvikling. Du er bevis på størrelse har ingen grænser - flot gået.

Årets Spiller: Magnus Kaltoft

"Stort vinderinstinkt"

Du har på et tidligt stadie fundet ud af at fodbold, går ud på at vinde, der er et mål, det er at blive bedre, så man altid finder en super flot indstilling gennem hele sæsonen.

Årets Spiller: Alexander Lindhardt

 

Årets spiller U7

Alle U7´s spillere og trænere har stemt på de tre spillere de synes fortjener at blive årets spiller - der er mange forskellige grunde til de tre valget er faldet på.

De er alle tre dygtige spillere, der giver den en skalle til træning og kæmper for deres hold til stævner og kampe.

Årets Spiller: Drengene er Oliver Vingaard, Elias Jørgensen og Nicklas Vestergaard Kelek

 

Årets spiller U8

Årets U8-spiller er en spiller, som har vist stabile fremskridt igennem hele sæsonen.

Årets U8-spiller er en utrolig positiv spiller, som er nem for trænerne at arbejde med.

Årets U8-spiller er en spiller, som formår at arbejde med de områder, der skal forbedres og trænes på.

Årets U8-spiller viser altid fair-play både over for sine modstandere og sine medspillere.

Årets U8-spiller har altid et super godt humør og et mildt sind på banen.

Årets U8-spiller er selvstændig i sit spil og sine attituder.

Årets U8-spiller er meget vellidt af sine holdkammerater, både piger og drenge, og spilleren viser, at vedkommende føler sig godt tilpas og er glad for træningen.

Årets Spiller på U8-A : Oliver Nielsen

Årets Spillere på U8-B er : Emil Skøtt og Jeppe Berner Madsen

Du er altid til træning, du er en god opmærksom kammerat, der er vellidt, sød og positiv. Kæmper og er altid med til stævnerne

Årets Spiller: Sebastian Nielsen

Du har udviklet dig enormt, og er ligeledes enormt fightende.

Årets Spiller: Tobias Lund

 

Årets spiller U9

Det er en spiller på U9-holdet som er utroligt vellidt blandt alle spillere, trænere og forældre pga. han altid er positiv til træning og kamp.

Han udviser stor glæde ved fodboldspillet og har rykket sig langt fodboldmæssigt på kun 1 1/2 sæson. På banen er han en fighter og er god til at fokusere på fodboldspillet.

Årets Spiller: Gustav V

Valget er faldet på denne spiller fordi, han er fairplayer - hjælper altid andre og er i godt humør. En god fodboldspiller er ikke kun den, som er dygtig, men absolut også den, der spiller og opfører sig fair.

Årets Spiller: Gustav Fribo Hansen

 

Årets spiller U10B

- stabil og eftertænksom spiller

- måske klubbens hårdeste venstre-ben

- god holdspiller og kammerat

Årets Spiller: Alexander Pytlick

 

Årets spiller U10C

- han er en god kammerat

- han lytter og brokker aldrig

- har et stort "gåpåmod"

Årets Spiller: Alex Søgaard Nielsen

 

Årets spiller U11A

Hos U11A er det en spiller som har et KÆMPE fighterhjerte. Han går ind i alle nærkampe, mod store som små.

Han er frygtet af vores modstandere for sin ukuelige arbejdsindsats, og flere vil nok kalde ham "irriterende".

Han er en sikker sidste skanse og har en stor forkærlighed for sin sport og er for sin træner en spiller der er nem at arbejde med !

Årets Spiller: Frederik Tao Rasmussen

 

Årets spiller U11 B

Du er en teknisk god spiller med stor spilforståelse, der kan spille flere forskellige pladser på banen uden hans spilniveau falder.

Han har været en af de bærende kræfter på U11B i vores kampe mod U12 hold de seneste 2 sæsoner, hvor holdet sluttede på en flot 2. plads i efteråret.

Tillykke - og godt gået

Årets Spiller: Kasper Rubinke

 

Årets spiller U11 C

Klubbens U11 hold3 er en fantastisk gruppe af drenge som er fulde af humør og gå på mod. Inden sæson start var trænerne lidt nervøse over at vi havde tilmeldt holdet i B-rækken, næstbedste række i årgangen. Der var kommet nye spillere der skulle spilles ind og vi skulle spille 8-mands fodbold. Trænerne er ikke nervøse mere, de er glade og stolte for holdet er i den grad vokset til en fasttømret enhed der spiller god fodbold og som de andre hold helst ikke vil møde.

Spillerne har rykket sig sammen med holdet på stort set alle punkter, forsvarsspil, positionsspil og nærkampe mestre han. Han kommer klar til træning og vil lære, det lærte tager han med til kamp i weekenden, det er ikke let at være modstander. Samtidig har han med sit stille og rolige væsen været god til at byde velkommen til vores mange nye spillere.

Han er vellidt af alle ikke kun holdkammeraterne på hold 3 men alle på U11 årgangen.

Årets Spiller: Frederik Skovgaard

 

Årets spiller U12

U12 ”Årets snegl”:

Årets snegl er langsom. Han er altid den langsomste til at klæde om, når vi skal spille kamp – alle andre sidder og venter.

På samme måde efter træning og kamp – det er altid ham, som vi skal vente på, da han er sidst ude af badet.

Årsagen er, at munden aldrig står stille – han har en mening om alt, og han elsker at blande sig i de andres dialoger. Vi er dog så heldige, at det med sneglen heldigvis ikke gælder ude på banen – hvor han er en dygtig kantspiller, med stor fart og er meget gennembrudsfarlig.

Årets snegl i U12 årgangen er Chris

U12 ”Årets humørbombe”:

Årets humørbombe træner stort set hver gang. Han er ALTID i godt humør. Når vi er på weekendture, så er årets humørbombe altid glad – han falder nemt i snak med alle i spillertruppen og med spillere fra de øvrige hold.

Såvel på træningsbanen som til kamp går han til den – og når han er en gang i mellem kommer for sent i en tackling, så er han aldrig bleg for at give en undskyldning. Kun når det kommer til at lære at binde sine snørebånd er han lidt svær – det nægter han at lære og spiller hellere med ”ikke snørede” fodboldstøvler.

Årets humørbombe i U12 årgangen er Hussain

U12 ”Årets holdkammerat”:

Årets holdkammerat også er en spiller, der altid er klar til træning og kamp. Han er glad og går i spænd med alle i truppen. Han er en lidt stille dreng, som ikke altid har behov for at blande sig - han er vellidt.

På banen er han spilleren med det store overblik, som vi ikke lægger mærke til, når han er på banen – men når han er udskifter, så ser vi for alvor hans værd.

Udover det, så er der altid stor hjælp at hente fra hans forældre, som aldrig er blege for at give en hånd med, herunder ”agere bus” ved at hente andre drenge fra holdet ifbm. udekampe.

Årets holdkammerat var faktisk også med i opløbet om at blive årets snegl.

Årets holdkammerat i U12 årgangen er Oliver.

 

Årets spiller U13A

Du er en hårdarbejdende spiller, som altid yder en super gos indsats til både træning og kamp. Derudover er Andreas en super god og vellidt kammerat.

Årets Spiller: Andreas Henningsen

 

Årets spiller U13B

Anton er først og fremmest en super god og vellidt, derudover er Anton utrolig pligtopfyldende - han yder altid en 100% indsat, hvad enten han spiller på hold A eller hold B

Årets Spiller: Anton Hemmingsen

 

Årets spiller U14V

Årets spiller på U14 A leverer altid en energisk indsats til både træning og kamp.

Han er gennem det sidste år gået fra at være marginal-spiller til at være en bærende kraft på holdet.

Han er meget vellidt blandt hold-kammeraterne, og er altid med som en af de sidste i omklædningsrums-hyggen efter træning og kamp.

Han giver de fleste med- og mod-spillere baghjul i en spurt.

Årets spiller på U14 A er Marcus Berner Madsen!

 

Årets spiller U14B

Du møder flittigt op til såvel træning som kamp. Du er et forbillede for dine kammerater, som du er yderst vellidt blandt såvel holdkammerater som træner.

Årets spiller er Mathias Nielsen

 

Årets spiller U16M

Er for det første altid en god kammerat, en man kan regne med.

Han elsker og træne – han forsøger altid og dygtiggøre sig – arbejder stenhårdt i alle vores kampe. Uanset hvor han er placeret.

Årets spiller har også mangler på det tekniske område – men det er synligt for os alle, at også her går det den rigtige vej.

Han er ydmyg, passioneret og aldrig tilfreds hvilket kendetegner en ung mand, der vil frem.

Han er en fornøjelse og arbejde sammen med for trænerteamet.

Årets spiller for U16 mester er

Årets Spiller: Anders Rasmussen

 

Årets spiller U16A

Årets spiller for U16 A, er valgt af flere årsager.

Hans stabilitet, hans personlighed og evne til at være hele holdets kammerat, samt hans fantastiske evne til at stå de rigtige steder og være kampafgørende i tide og utide - med til tider vanvittige målscoringer, danner rammen for årets spiller.

På trods af hans udadtil stille og generte væremåde, bærer han rundt på de rette kompetencer til at være holdets kaptajn - hvilket er en rolle, som han fortsat udvikler sig i. Med den fornøjelse, som han er både på og uden for banen, vil vi gerne belønne ham med denne kåring.

Årets Spiller: Laurits Valberg Hemmingsen.

 

 

John Emil Johansen

Børne- Ungdomskonsulent

Sanderum Boldklub