Menu

Kåringer i SB 2015-2016

image

 

 

 

Piger

"Hermed trænernes beslutning om de fire piger der fortjener at blive årets spiller:

Olivia Holst for hendes udvikling og rolle dom nøglespiller både når det gælder U10 holdet, men også når hun spiller med U11 pigerne."

Tillykke til: Olivia Holst

"Sofie Rosenly for hendes evne til altid at give sig 110% både til træning og kamp."

Tillykke til: Sofie Rosenly

"Emma Jørgensen og Emma Dybmose fordi de om nogen har været med til at bidrage til det gode miljø på holdet. De to piger har været med lige fra starten og deltager altid friske og engangerede til træning og stævner."

Tillykke til: Emma Jørgensen & Emma Dybmose

 

 

 

Drenge

U5 - Årets Fighter:

"Han kæmper til det sidste, selv under pres og vi er langt bagud."

Tillykke til: Kalle B. Rand Jensen

 

U5 - Årets Tekniker:

"Teknik er synonym med denne person, den er uden sidestykke."

Tillykke til: Malthe Nielsen

 

U5 - Årets skarpskytte:

"Han har et skud som kan skræmme selv en voksen målmand."

Tillykke til: Noah Erbs

 

U5 - Årets Overblik:

"Han ser alt hvad der sker på banen, han er over alt på banen."

Tillykke til: Alexander O. Larsen

 

 

U6 - Største udvikling:

"Elias Andersen har med en super indstilling rykket sig til en af de bærende kræfter på holdet, han er altid klar til at gå forrest med en god indstilling kommer man langt. "

Tillykke til: Elias Andersen

 

U6 - Største vilje:

"Kristian Boysen er beviset på "hvor der er vilje er der vej" han lever med en bold og er med denne kommet mile vidt, samtidig har han en god teknik og boldforståelse"

Tillykke til: Kristian Boysen

 

 

U6 - Bedste Kammerat:

"Mikkel  Kielberg er en rolig dreng der altid møder til træning med smil på læben, hører altid efter hvad trænerne siger og afbryder ikke når der er andre der snakker."

Tillykke til: Mikkel Kielberg

 

U6 - Super indstilling og engagement:

"Oliver Mørk er en dreng som går op i hans fodbold. Han er en fighter til træning og er ikke bange for en takling uanset størrelsen på modstanderen."

Tillykke til: Oliver Mørk

 

 

U7- Stort engagement

"Marius er udover at være en rigtig dygtig fodboldspiller også en god holdkammerat, som altid går forrest til kamp og træning.

Marius har et stort vinderinstinkt, som er med til at vise vejen for årgangens øvrige spillere.

Afslutningsvist skal Marius roses for sin høje mødeprocent til både træning og stævner."

Tillykke til: Marius

 

 

U8 

"Med 28 spillere på U8 årgangen har der været mange muligheder for valg af årets spiller. Det skal nævnes at alle drengene er i en utrolig positiv udvikling, de suger til sig af teknik og andet godt fra de fem trænere.

Generelt for de tre spillere som trænerne på årgangen har valgt, kan siges at de alle tre stort set altid deltager til træning med den rette holdånd, der er sjældent afbud, det gælder både almindelig træning og ekstratræning. 

Alle tre spillere er engagerede og de hører efter hvad trænerne siger, hvilket gør det nemt at træne og udvikle på spillerne.

De har med flid og hårdt arbejde opnået en flot personlig udvikling. 

Valget er faldet på følgende tre spillere:"

Tillykke til: Jonas Gohr Jensen, Elias Jørgensen, Noah Manata

 

 

 

U9 - A1 truppen

"Årets U9-spiller er en spiller, som har vist stabile fremskridt igennem hele sæsonen.
Årets U9-spiller er en utrolig positiv spiller, som er nem for trænerne at arbejde med.
Årets U9-spiller er en spiller, som formår at arbejde med de områder, der skal forbedres og trænes på.
Årets U9-spiller viser altid fairplay både over for sine modstandere og sine medspillere.
Årets U9-spiller har altid et super godt humør og et mildt sind på banen
Årets U9-spiller er selvstændig i sit spil og sine attituder.
Årets U9-spiller er meget vellidt af sine holdkammerater , både piger og drenge, og spilleren viser, at vedkommende føler sig godt tilpas og er glad for træningen.

Årets U9 spillere i A1 truppen er :"

Tillykke til: Frederik Byrrisen og Oscar Møller Nielsen

 

U9 - A2 truppen

"Han passer sin træning og er en god kammerat til alle på holdet. Samtidig har han udviklet sig til at være en af holdets bedste målmand."

Tillykke til: Jonas Winther.

"Den anden spiller kan spille alle pladser på banen og gør det godt. Han kommer altid glad til træning."

Tillykke til: Felix Bang

 

 

U11

U11B

"En vellidt spiller af alle spillere på holdet. Han er en spiller der altid yder sit bedste til både kamp og træning. Han møder altid op til træning fx havde han fået trukket 4 tænder ud om formiddagen for 14 dage siden og alligevel kommer han til træning. 

Vi trænere ønsker ham held og lykke i fremtiden nu hvor han efter sidste spillerunde i juni rejser til USA."

Tillykke til: Lucas Green 

 

U11C

"En vellidt knægt der både på og uden for banen er respekteret – både blandt holdkammerater og trænere.

Der er ikke så meget pjat med Alexander! Han er seriøs og kommer altid til træning og kamp med et godt humør, og fuld koncentration!"

Tillykke til: Alexander Pytlik.

 

U11C

"Mathias er altid glad og frisk på at spille fodbold, Mathias er altid til træning og er meget engageret i holdet og kemien på holdet. Mathias er vellidt af hele holdet og er altid med til løfte holdets humør og spil.

Det er derfor er det en fornøjelse at give årets spiller til Mathias."

Tillykke til: Mathias Borregaard

 

 

U12

Hold 1

"Nøgleord: Altid til træning, og klar til at træne for at blive bedre

God kammerat

Kampafgørende"

Tillykke til: Marius Uhd

 

Hold 2:

"Han har det sidste års tid udviklet sig til at være en af de bærende kræfter på vores hold. Han kan bruges på mange forskellige pladser både i forsvaret samt på midtbanen og han gør det godt alle steder.

Med sin fysik og sine ballet-driblinger bringer han vores modstandere ud af kurs så holdkammeraterne bliver spiller gode. Næste step er at blive bedre som målscorer.  "

Tillykke til: Lucas Larsen

 

Hold 3:

"Årets spiller på U12 hold 3 er:"

Tillykke til: Malthe Schjoldager

 

 

U13

Hold 3

"Alt Mulig Manden - Han kan spille alle pladser på holdet, også som målmand. Når holdet bliver sat, klør han på, og yder sit bedste for holdet, uanset hvor han spiller. Han møder altid op til træning i godt humør, og er meget vellidt i truppen. Alt Mulig Manden er ikke altid den hurtigste i omklædningsrummet, hvilket gør at han altid lukker og slukker. En rigtig guttermand."

Tillykke til: Rasmus

 

Hold 2

"Den smilende wingback - Han møder altid op til træning med et smil på læben. Også når hans favorithold, Manchester U igen har tabt i weekenden. Han har stort set 100% fremmøde til træning, og altid i samme gode humør. Han går altid forrest i nærkampene, også selv om modstanderen er både højere og bredere. En rigtig islandsk fighter."

Tillykke til: Elmar

 

Hold 1

"Den glemsomme - Han er uden sammenligning den der glemmer flest ting efter træning og kamp. Alt er prøvet, men intet hjælper. Nu samler vi sammen, og han får tingene igen om mandagen. Men en ting glemmer han aldrig. Og det er at yde 110% til både træning og kamp. Han går altid forrest og piber aldrig. Heller ikke når han har glemt at få den varme trøje med til træning om vinteren. En rigtig god dreng."

Tillykke til: Anton

 

 

U14 - Årets stabilitet

"Vi har valgt at kåre årets stabilitet. Han er en spiller, som vi kan regne. Han har en træningsprocent tæt på 100. Han yder en god stabil indsats, uanset om det er til træning eller til kamp. Han er vellidt blandt sine holdkammerater, selvom det sjældent er ham, der råber op. Han er helt igennem pålidelig. I denne sæson spiller han en ny plads på banen, som ikke lige er hans ”livret” – men vi er dybt imponeret over, at han bare tager udfordringen op og kører på uden alt muligt brok! Årets stabilitet i U14 årgangen er helt fortjent:"

Tillykke til: Elias Munk U14 - Årets fighter

"Vi har også valgt at kåre årets fighter. Det er en spiller, som altid yder sit aller bedste, både til træning og i kamp. Han er beviset for, at man godt kan yde en 100% fighterindsats også til træning, og samtidigt være en rigtig god holdkammerat. Han er meget vellidt blandt alle i årgangen. Han er flittig og vil gerne blive dygtigere til træning. Han har stadigvæk udviklingsområder, men dem arbejder han hårdt for at forbedre. Han er en meget vigtig brik for vores hold, da han binder tingene sammen på banen. Selvom han ikke specielt stor, så gør han ”ondt” på modstanderen - og det må være MEGET irriterende at spille overfor, for han får brudt rigtig mange af vores modstanderes angreb. Årets fighter i U14 årgangen er meget velfortjent:"

Tillykke til: Mathias Junge

 

 

U15

Hold A

"Årets spiller på U-15 A er en god og vellidt kammerat. Altid positiv – både på og udenfor banen.

Han er en spiller som har været med omkring årgangen i rigtigt mange år – dog ikke altid omkring Hold A. Han har altid passet sin træning og kampe og da der i år bød sig mere spilletid på A-holdet, har han virkelig taget imod udfordringen. 

På trods af til tider store fysikske udfordringer – med modstandere som er både 1 og 2 hoveder større, fejler indstilling og indsats aldrig noget. En spiller i rivende udvikling."

Årets spiller U-15 A er:

Tillykke til: Mathias Eiths Serup

 

Hold B

"En spiller der altid giver sig selv 100% og er eksemplarisk med sin arbejdsindsats.

Han har gennem sæsonen holdt et stabilt højt niveau og været kampafgørende med sit defensive kunnen" 

Årets spiller U15-B er:

Tillykke til: Shervin Bavandi

 

 

 

 

U17 

"Når Jonas spiller op til sit bedste er han kamp afgørende, han bryder nogen gode bolde og kan sætte spillet derefter. Jonas havde svært ved at holde fokus i opstarten, men er kommet rigtig godt efter det, og har fundet sig godt til rette på banen efter han er blevet flyttet ned i midterforsvaret. 

Jonas er en humørspreder uden for banen og er venligt blandt sine holdkammerater.

Jonas bliver helt sikkert en god førsteholds spiller når han træder ind i senior verden i Sanderum, hvis han fortsætter sin udvikling og holder fokus, på de ting han er god til. 

Når det er sagt skal det siges at det har været et svært valg, der har været mange kandidater til denne pris. U17 holdet har været inde i en kæmpe udvikling i år og rigtig mange spiller har udviklet sig meget positivt, det er også det der gør at vi ligger og spiller med i toppen."

Tillykke til: Jonas Amin