Børne- & Ungdomsafd. målsætning

SB har en ungdomsafdeling der vil være attraktiv for alle børn og unge mellem 5-18 år.

At spille fodbold i Sanderum Boldklub skal være et naturligt samlingssted for alle unge mennesker, hvor der er plads til alle uanset niveau og ambitioner.

Vi ønsker at vores trænere deltager i diverse kurser, der til enhver tid er tilstrækkeligt, så vi får velkvalificerede og veluddannede trænere og ledere.

Vi ønsker at alle ungdomsspillere har mulighed for at spille fodbold, ud fra de sportslige evner og forudsætninger den enkelte spiller har. Sanderum Boldklub ønsker, at alle får en positiv oplevelse ved at spille fodbold i klubben.

Vi ønsker at styrke de unge spilleres sociale netværk og forståelse for holdspil og deres udvikling inden for sporten.

Den sportslige målsætning, at skabe en struktur i børne- (U5 til U11) og ungdomsfodbolden (U12 til U19), hvor et stort antal spillere på alle årgange fastholdes ved at være en rummelig klub, hvor der er plads til alle.

Vi bestræber os på, at spille i Mesterrækken med holdene i U15, U17 og U19.

Vi ønsker ligeledes at udvikle spillere, der i fremtiden vil kunne indgå som seniorspiller i 1./2. holds truppen.

Sanderum Boldklub ønsker at udvikle og rekruttere spillere fra ungdomsafdelingen, som deltager i klublivet som trænere, ledere og dommere.

Vi ønsker at forældrene deltager aktivt i klub livet, støtter deres børn og holdet på en positive og opmuntrende måde.