SB's målsætning

Sanderum Boldklub (SB) er stiftet 24. Maj 1935 som en fodbold afdeling i Sanderum Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Odense Kommune. Sanderum Boldklub arbejder efter klubbens vedtægter.

Vi vil være en fodboldklub for de medlemmer, der ønsker at spille fodbold på eliteplan, og de medlemmer der ønsker at spille fodbold på breddeplan.

Vi er en klub hvor alle er velkommen uanset alder, køn og etnisk baggrund, som har en fælles interesse omkring fodbold.

Vi er en klub, der prioriterer sportslig udvikling højt sammen med det sociale liv, som hersker i en sund sportsforening.

Vi vil have en velfungerende Børn/ Ungdomsafdeling og en seniorafdeling med 1+ 2 senior, Old Boys, Veteran og Super Veteran afdeling.

Vi skal udvikle, tiltrække, fastholde egne spillere til brug på alle niveauer med henblik på at være den førende klub på ungdomssiden i Odense SV.

Vi vil skabe en sammenhæng fra de yngste årgange til de ældste, således der er et samlet koncept for den sportslige udvikling.

Når man spiller fodbold i Sanderum Boldklub, forventes det også, at man i alle henseender repræsenterer klubben på værdig vis, både når man spiller hjemme og når man spiller på udebane.

Sanderum Boldklub skal være et sted, hvor både fodbold, ærlighed og det sociale samvær og netværk er i fokus.

Og en boldklub, hvor vi bestræber, at både spillere og forældre bliver knyttet til klubben og vores værdier.

Legen og den positive form for fodbold skal være grundlæggende elementer i vores arbejde med ungdom.

Manglende betalt kontingent til tiden, betyder at man ikke kan deltage til træning og spille kampe for klubben.

Vi ønsker en klub hvor alle tager et ansvar og tilbyder sin hjælp til små og store opgaver når der er behov.