Coronaregler

Guideline træning Sanderum Boldklub (Corona tid) pr. 15/08/2021

Følgende retningslinier er gældende for al træning indtil andet meldes ud:

Før træning

Spillere og trænere med symptomer på COVID-19 skal blive hjemme.

Omklædningsrum er atter åbne for omklædning, og de tidligere regler om afstandskrav er nu bortfaldet.

Træneren har adgang til boldrum, og skal alene tage bolde og kegler med ud til træning og kamp.

Alle rekvisitter vaskes af efter træning/kamp.

Der må gerne benyttes overtræksveste, såfremt de vaskes efter hver træning. Der må ikke undervejs skiftes overtræksveste. Vedr. vask – se ”Efter træning”

Der må max være 500 personer på anlægget.

Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre og skal stå med 2 meters mellemrum.

Alle spillere og trænere vasker hænder/spritter hænder af, inden de går til træning.

Under træning

Spil med fysisk kontakt kan tillades, såfremt der er ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger, særligt vedrørende hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte.

Der opfordres fortsat til at minimere direkte fysisk kontakt. Det anbefales at hovedstød begrænses mest muligt.

Det anbefales at boldkontakt med hænderne begrænses mest muligt. Målmanden skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning.

Efter træning

Alle forlader træningen lige efter den er slut.

Seniorspillernes træningstøj bliver vasket i klubhuset, men kun såfremt det brugte tøj bliver lagt i de opstillede kurve.

Klubhuset er igen åbent for servering. Mundbind er ikke længere påkrævet. Ved indendørs servering er der krav om fremvisning af Coronapas.

Hvis en spiller eller en leder får symptomer på sygdom, og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette.

Kampe og stævner:
Samme regler som ovenfor.

Ved tvivl om håndtering af reglerne kan I kontakte Mads Hemmingsen, M: 5126 0626